Sollicitatiebrief gastheer/gastvrouw

Ben je op zoek naar een leuke baan en heb je interesse in een functie van gastheer of gastvrouw?

Bij het solliciteren naar de functie van gastheer of gastvrouw is het belangrijk dat je bij je eerste indruk laat zien dat je sociaal bent ingesteld en goed met mensen kunt omgaan. Klantvriendelijkheid is één van de belangrijkste competenties die je in huis dient te hebben wanneer je een functie als host/hostess wilt uitvoeren. Lees verder “Sollicitatiebrief gastheer/gastvrouw”

Sollicitatiebrief bloemist

Een sollicitatiebrief maken voor jouw nieuwe baan als bloemist is niet gemakkelijk. De opmaak en vormgeving, de structuur en natuurlijk de inhoud zijn allemaal belangrijke factoren.

Bij een functie van bloemist is het vaak belangrijk dat je over bepaalde competenties beschikt die jou helpen bij het goed uitvoeren van de functie. In een sollicitatiebrief kun je jouw competenties overbrengen en je werkervaring toelichten.

Het gebruik van een voorbeeld sollicitatiebrief is een manier om een goede structuur en grammaticale brief op te stellen. Lees verder “Sollicitatiebrief bloemist”

Sollicitatiebrief klantenservice medewerker

Een sollicitatiebrief maken voor jouw nieuwe baan als klantenservice medewerker is niet gemakkelijk.

Je hebt een goede opmaak nodig, een duidelijke structuur en een goed lettertype.

Wat zet je in je brief en wat wil je wel en wat wil je niet benoemen.

Hieronder kun je de gehele brief kopiëren en gratis downloaden. Lees verder “Sollicitatiebrief klantenservice medewerker”