Cv voorbeeld pedagogisch medewerker kinderopvang

Kinderen zijn je lust en je leven en je ziet het helemaal zitten om te werken in een dagopvang voor de kleinsten. Je hebt al een mooie vacature gevonden waar je op wilt solliciteren. Een succesvolle sollicitatie begint met een sterk cv. Wij helpen je met het maken van een goed curriculum vitae aan de hand van het cv voorbeeld pedagogisch medewerker kinderopvang.

Lees verder “Cv voorbeeld pedagogisch medewerker kinderopvang”

Cv voorbeeld orthopedagoog – Gratis downloaden

Je hebt een mooie vacature gevonden voor een baan als orthopedagoog en je wilt graag op deze baan solliciteren. Hoe zorg je er nou voor dat je wordt uitgenodigd op gesprek? Het eerste waar je dan aan moet denken, is het opstellen van een goed cv. Een goed cv ligt aan de basis van een succesvolle sollicitatie, maar wat is juiste manier om een cv op te stellen? We helpen je met het cv voorbeeld voor de orthopedagoog.

Lees verder “Cv voorbeeld orthopedagoog – Gratis downloaden”

Cv voorbeeld taxichauffeur

Autorijden vind je heerlijk, dus waarom zou je er eigenlijk je beroep niet van maken? Je kunt goed met mensen omgaan en je kent jouw stad op je duimpje. En dan zie je ook nog eens een mooie vacature openstaan waarin gezocht wordt naar een taxichauffeur. Bingo! Hoe zorg je ervoor dat je wordt uitgenodigd op sollicitatiegesprek? Door een sterk cv in te leveren. Met ons voorbeeld cv taxichauffeur weet je straks precies hoe je dat aanpakt. 

Lees verder “Cv voorbeeld taxichauffeur”

Cv voorbeeld psycholoog

Hoe functioneert de mens, en waarom functioneert de mens eigenlijk op een bepaalde manier? Deze vraag fascineert jou enorm en is misschien wel de drijfveer achter jouw keus om psycholoog te worden. Je oog is gevallen op een geweldige vacature waarin gezocht wordt naar een psycholoog en je denkt dat jij deze functie perfect kunt invullen. Je hebt je diploma, misschien al ervaring in een andere baan als psycholoog en je hebt de juiste competenties. Hoe overtuig je een nieuwe werkgever van jouw capaciteiten? Dat begint met een sterk curriculum vitae. Ons cv voorbeeld psycholoog helpt je op weg.

Lees verder “Cv voorbeeld psycholoog”

Cv voorbeeld steward/stewardess

Je vindt het heerlijk om mensen in de watten te leggen en je bent stapelgek op reizen. Bij het zien van een vliegtuig gaat je hart een beetje sneller kloppen. Een baan als steward of stewardess is je dan duidelijk op het lijf geschreven. Het enige wat je nog moet doen om je droom in vervulling te laten gaan is solliciteren. Om aangenomen te worden als steward of stewardess moet je (net als straks in je baan) een goede indruk achter laten. En dat doe je met een sterk cv. Ons cv voorbeeld steward/stewardess helpt je hierbij.

Lees verder “Cv voorbeeld steward/stewardess”

Ben je aan het solliciteren? Deze vragen kun je verwachten

Een sollicitatie is altijd hartstikke spannend. Door de zenuwen kan het soms lastig zijn om vragen uit het niets te moeten beantwoorden. Daarom is het handig om goed voorbereid te zijn op je sollicitatiegesprek. Natuurlijk weet je nooit precies hoe een sollicitatiegesprek verloopt, maar er zijn veel vragen die vaak aan een sollicitant gesteld worden. Wij geven je een overzicht van de vragen die je kunt verwachten tijdens het solliciteren.

Lees verder “Ben je aan het solliciteren? Deze vragen kun je verwachten”

Cv voorbeeld technisch tekenaar

Je wilt solliciteren op een vacature voor technisch tekenaar. Om de baan te krijgen moet je de recruiter ervan overtuigen dat jij degene bent met de beste competenties en vaardigheden. Hoe blijf je de concurrentie voor? Hoe laat jij zien dat je de juiste kennis, vaardigheden en ervaring hebt om deze baan goed in te vullen? Ons cv voorbeeld technisch tekenaar helpt je op weg.

Lees verder “Cv voorbeeld technisch tekenaar”

Cv voorbeeld technisch onderwijsassistent

Je bent dol op scheikunde, natuurkunde of biologie en je voelt je helemaal thuis in een school laboratorium. Geen wonder dat jij graag wilt solliciteren naar de functie van technisch onderwijs assistent. Een goede sollicitatie begint met een sterk cv. Hoe stel je zo’n cv op, wat moet erin komen te staan en waar zet je wat? Het cv voorbeeld technisch onderwijsassistent helpt je hierbij. 

Lees verder “Cv voorbeeld technisch onderwijsassistent”

Cv voorbeeld tegelzetter

Je werkt graag met je handen en je houdt ervan mooie projecten op een goede manier af te ronden. Ja, het beroep van tegelzetter is echt wat voor jou. Je kunt er een speciale opleiding voor volgen aan het mbo, maar je kunt ook tegelzetter worden zónder diploma (met diploma heb je wel een streepje voor). Hoe dan ook, een baan als tegelzetter krijg je natuurlijk niet als je niet solliciteert. Ons cv voorbeeld tegelzetter helpt je op weg naar een (nieuwe) baan.

Lees verder “Cv voorbeeld tegelzetter”

Cv voorbeeld stratenmaker

Je hebt een mooie vacature gevonden voor een baan als stratenmaker. Je vindt het fijn om buiten te zijn en om met je handen te werken. Daarbij geeft het je een tevreden gevoel als je vanuit het niets, iets moois gecreëerd hebt. Die baan als stratenmaker wil je dus graag bemachtigen, maar hoe? Wij helpen je op weg met ons cv voorbeeld stratenmaker en geven je handige sollicitatietips.

Lees verder “Cv voorbeeld stratenmaker”

Cv voorbeeld stukadoor

Je wilt aan de slag als stukadoor en hebt een mooie vacature gevonden waar je op wilt solliciteren. Om je nieuwe opdrachtgever te overtuigen dat jij de juiste man (of vrouw) bent voor de baan is het slim om aan te komen met een sterk curriculum vitae. Wij helpen je op weg met het cv voorbeeld stukadoor.

Lees verder “Cv voorbeeld stukadoor”

Cv voorbeeld inkoper

Je hebt een mooie vacature gevonden voor een baan als inkoper waar je graag op wilt solliciteren. Maar hoe pak je dat goed aan? Hoe zorg jij ervoor dat je de concurrentie voorblijft en dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek en uiteindelijk wordt aangenomen? Ons cv voorbeeld inkoper helpt je bij een succesvolle sollicitatie.

Lees verder “Cv voorbeeld inkoper”

Cv voorbeeld trimmer/trimster

Je oog is gevallen op een mooie vacature waarin een trimmer/trimster wordt gezocht. Die baan zie jij wel zitten, want je bent dol op dieren. Maar hoe zorg je er voor dat je wordt aangenomen? Het opstellen van een goed curriculum vitae helpt om je kans op de baan te vergroten. We helpen je op weg met ons cv voorbeeld trimmer/trimster. 

Lees verder “Cv voorbeeld trimmer/trimster”

Voorbeeld cv secretaresse – Gratis downloaden

Als secretaresse aan de slag? Schrijf een CV of download onze voorbeelden gratis.

Wil je een goed CV maken voor jouw sollicitatie als secretaresse?

Dan ben je er van bewust dat je een gestructureerd en duidelijk cv nodig hebt om op te vallen.

Op deze pagina, vind je alles wat je nodig hebt om een goed cv te maken. Duidelijke cv voorbeelden in zowel Word als PDF en een handleiding waarmee je zelf een cv kunt schrijven.

Lees verder “Voorbeeld cv secretaresse – Gratis downloaden”

Cv voorbeeld logopedist

CV voorbeeld logopedist

Je bent je aan het oriënteren op een baan als logopedist. Je wilt bijvoorbeeld gaan werken in een zorginstelling of in het (speciaal) onderwijs. Ons cv voorbeeld logopedist helpt je bij het opstellen van een mooi curriculum vitae.

In dit artikel lees je wat een logopedist doet, welke competenties een logopedist in huis heeft en hoe een logopedist een goed cv opstelt. Je kunt gratis een cv voorbeeld logopedist downloaden.

Als laatste geven we je graag enkele sollicitatietips.

Lees verder “Cv voorbeeld logopedist”

Cv voorbeeld voor de ZZP’er & freelancer

Voor het binnenhalen van mooie nieuwe opdrachten is een professioneel en onderscheidend CV onmisbaar voor de zzp’er en freelancer. Met een mooi CV kun je bewijzen aan nieuwe opdrachtgevers dat jij de juiste persoon bent voor de klus.

Met behulp van ons CV voorbeeld voor de ZZP’er en freelancer sleep jij met gemak de volgende klus binnen.

Lees verder “Cv voorbeeld voor de ZZP’er & freelancer”

Schoonheidsspecialiste – CV voorbeeld – download gratis

schoonheidspecialiste

Een krachtig CV nodig voor jouw nieuwe baan als schoonheidsspecialiste? Met het CV voorbeeld hieronder heb je tot wel 80% meer kans om aangenomen te worden.

Een CV bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen, denk daarbij aan werkervaring, opleidingen, referenties en meer. Als schoonheidsspecialist is de opmaak belangrijk, clean en gestructureerd wordt op gelet.

Hier vind je tips en kun je een cv voorbeeld schoonheidsspecialiste downloaden.

Lees verder “Schoonheidsspecialiste – CV voorbeeld – download gratis”

Cv voorbeeld Bakker en uitleg

Heb jij een goed cv nodig, om te kunnen solliciteren op een baan als bakker? Dan kun je met ons praktisch voorbeeld cv bakker eenvoudig jouw gegevens invullen. En direct solliciteren.

Daarnaast vind je op deze pagina informatie die je nodig hebt om een perfect cv te maken. Tijdens je opleiding of werkende leven krijg je namelijk nooit goede informatie hoe je hiermee moet beginnen. Daarom nemen wij dit voor jou uit handen.

Lees verder “Cv voorbeeld Bakker en uitleg”