Cv Sjabloon

Mensen gebruiken tegenwoordig vaak een sjabloon om hun CV te maken, want op deze manier heb je een vast document waar je verder in kunt werken en jouw CV in kunt verwerken. Zo is je CV toch goed afgesteld op de eisen en behoeften die werkgevers en recruiters van je vragen. Het belangrijkste is, dat je een zeer goed sjabloon neemt, want het ene sjabloon is het andere niet en er zitten nogal wat verschillen tussen. Ga dus eerst door een selectie proces om te zorgen dat je een goede te pakken hebt.

cv-sjabloon

Hoe kies je het juiste sjabloon voor jouw CV

Om de het juiste sjabloon te kiezen die je eerst te kijken naar de baan waar je voor gaat solliciteren.
Kleuren, lettertype en opmaak, maken echt een groot verschil.
Mensen/recruiters zijn visueel ingesteld, zij kijken het eerst naar een CV dat eruit springt.
Daarbij is het ook belangrijk dat je je beseft om welke functie het gaat. Het is bijvoorbeeld onverstandig om als accountant een CV sjabloon te kiezen dat bestaat uit heel erg veel kleuren. Men zoekt bij een accountant iemand die vastigheid zoekt, en secuur en punctueel is. Met veel kleuren geef je aan dat je creatief bent en vrij. Bij een beroep als bloemist, kan een dergelijk sjabloon wel weer van pas komen.

Partijen die een CV sjabloon aanbieden

Je kunt op deze pagina gratis een CV sjabloon downloaden, echter kun je er ook voor kiezen om dit via een bedrijf te doen.
Dit kan zowel betaald als gratis. Bij CVster kun je voor 2,95 een CV zelf maken en daarbij een opmaak kiezen die bij jou past.
Microsoft heeft ook CV sjablonen of templates, deze zijn gratis maar van mindere kwaliteit.
Zelf kun je via Google docs een CV sjabloon kiezen naar keuze.