CV voorbeeld Visagiste – Download Gratis

cv voorbeeld visagiste

Een CV voorbeeld visagiste gebruiken voor het maken van een goed CV?

Met de door ons samengestelde voorbeeld CV heb jij een 100% perfect CV.

Als visagiste hecht je veel waarde aan het uiterlijk van mensen en wil je op professionele wijze daaraan een steentje bijdrage. De mogelijkheden om ergens aan de slag te gaan als visagiste zijn zeer breed. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken bij een beautysalon.

cv voorbeeld visagiste

Maar, wil je het een stapje hogerop zoeken, dan zijn er nog zat mogelijkheden aanwezig. Denk maar de entertainmentindustrie, zoals werken met artiesten of bij een tv-station. Aan opties heb je geen tekort. Om de juiste papieren in bezit te hebben staan je ook diverse mogelijkheden open. Je kan een cursus volgen, je kunt ervoor naar school gaan en het is zelfs mogelijk om op persoonlijk niveau begeleid te worden.
cv visagiste

Ben je in het bezit van de juiste kwalificaties en je bent ergens je droombaan tegengekomen, het wordt dan tijd om te solliciteren. Het schrijven van een sollicitatiebrief zal vaak een vereiste zijn. Je motivatiebrief dien je met de nodige zorg te schrijven. Een vluchtig verhaal zal je geen goed doen. Aan de andere kant moet het ook niet een paar bladzijden in beslag nemen. Het gaat erom dat je op een unieke wijze blijk geeft van waarom je zo geschikt bent voor deze job. Met je sollicitatiebrief dien je ook een cv mee te sturen. Met je curriculum vitae borduur je in principe voort op je motivatiebrief en het is dan ook een zeer belangrijk onderdeel binnen het gehele proces.

Wie is de visagiste

Maak je een cv, het is dan belangrijk dat de recruiter weet wie de persoon achter de cv is. Je dient je curriculum vitae daarom te beginnen met het vermelden van je persoonlijke gegevens. Belangrijk is, dat je hier alleen noodzakelijke gegevens vermeldt. Een uitvoerige uiteenzetting van je persoonlijke leven werkt niet, je dient het gewoon simpel te houden. Naast het vermelden van je voor- en achternaam, zijn de volgende gegevens relevant:

 • Datum geboorte
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • Burgerlijke staat
 • E-mailadres

Wat heb je te bieden

Ga je aan de slag als visagiste, je dient dan over de nodige kwaliteiten te beschikken. Middels je cv dien je daarom te laten weten waarom jij de kandidaat bent waarop de keuze moet vallen. Nadat je de persoonlijke gegevens hebt vermeld schrijf je een kort stukje waarin je dat aangeeft. Je dient je verhaal kort te houden, maar wel zodanig dat de gevraagde kwaliteiten duidelijk naar voren komen. In hooguit vier tot vijf regels dien je dat te doen. De recruiter heeft het zeer druk en ga je minder gericht te werk, des te groter de kans bestaat dat je cv de prullenbak in belandt. Het volgende kan wat houvast bieden:

 • Kan zelfstandig werken
 • Betrouwbaar
 • Werkt volgens voorschriften
 • Kan goed adviseren
 • Werken in teamverband is geen probleem

Waar blink je op uit

Het is van belang dat je toekomstige werkgever kan zien waar je sterke punten liggen. Straks wanneer je namelijk aan de slag gaat als visagiste wordt er heel wat van je verwacht. Om geen verkeerde keuze te maken, althans voor een groot deel, is het handig te kunnen zien wat je allemaal aan bagage meedraagt. Enkele aangrijpingspunten:

 • Zeer goede kennis over make-up producten
 • Vriendelijk in omgang
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Werkervaring in de visagie

Ook ervaring en opleiding dienen onderdeel uit te maken van je cv. De recruiter wil namelijk graag zien wat voor papieren je in bezit hebt en waar je allemaal hebt gewerkt. Bij het vermelden van je voorgaande werkgevers dien je ook aan te geven wat je precies deed. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat je als visagiste hebt gewerkt bij de Bijenkorf in de periode 2010 – 2012 waar je je bezighield met advies en verkoop van make-up producten. Bij opleiding zou je kunnen aangeven dat je een cursus Visagiste bij de LOI hebt gevolgd.

Reageren op een baan als visagiste? Zorg dan voor een perfecte sollicitatiebrief met daarbij een curriculum vitae. Heb je wat moeite met het maken van een cv? Maak dan gebruik van onze gratis CV voorbeeld Visagiste.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word