Voorbeeld CV glazenwasser – gevelreiniger download gratis.

cv glazenwasser

In dit artikel bespreken we alles dat je nodig hebt om een goed CV te maken als glazenwasser of gevelreiniger, maar ook kun je gratis CV voorbeeld glazenwasser downloaden. Daarnaast vindt je informatie en uitleg over je sollicitatie en hoe je een geschikte baan kunt vinden. Het gratis CV voorbeeld glazenwasser / gevelreiniger kan de leidraad zijn om je CV te maken. Bekijk hieronder alle informatie en uitleg.

cv voorbeeld glazenwasser

Wat er in je CV glazenwasser moet zitten

Om een streepje vóór te hebben op de conculega glazenwassers, is het belangrijk om je CV gestructureerd en zo overzichtelijk mogelijk te maken. Zo kan jouw mogelijke baas in één keer een indruk van je krijgen. Een goed CV bestaat uit je persoonlijke informatie, dit is vrij summier en simpelweg een opsomming. Benoem minimaal, je voor- en achternaam, woonplaats, adres, nationaliteit, geboortedatum en telefoonnummer. Extra zaken kunnen zijn, email-adres en geboorteplaats. Maak het zo makkelijk mogelijk voor een recruiter om contact met je op te nemen.

voorbeeld cv glazenwasser

Werkervaring als glazenwasser

Dan komt je werkervaring, je werkervaring komt meestal als eerste. Aangezien dit het belangrijkste aspect is bij een glazenwasser. Kun jij bijvoorbeeld de ramen streeploos schoonmaken en zo ja hoe doe je dat. Ook het werken met een gondel kan van grote waarde zijn. Zo zie je dat vooral bij grote kantoor gebouwen deze vaak gebruikt worden. Benoem de verschillende reinigingsmiddelen, zoals spiritus, ammoniak. Maar ook met welke spullen je het fijnst werkt, zoals glasschraper, spons en een inwasser. Je laat zo zien dat je er veel verstand van hebt. Daarbij is voorgaand werk ook belangrijk, heb je geen werk gedaan dat met glazenwassen te maken heeft gehad. Dan kun je het beste iets benoemen dat laat zien dat je van schoonmaken houdt.

Opleiding

Er zijn opleidingen tot glazenwasser, zoals Allround glazenwasser/gevelreiniger aan het ROC. Dit is een opleiding waarbij je alles te weten komt over het reinigen van zowel ramen als gevels. Uiteraard zijn ook mensen die geen opleiding hebben, zij hebben vooral hun kennis opgedaan tijdens hun werkende leven. Een opleiding is een pré, zeker wanneer je bij een specialistisch reinigingsbedrijf gaat werken.

Voorbeeld CV glazenwasser – gevelreiniger

Met het door ons gemaakte voorbeeld CV glazenwasser en gevelreiniger, ben je verzekerd van een perfect CV. Geen gezeur dus met lettertypes, design of andere zaken. Download het voorbeeld gratis hieronder.
Het CV voorbeeld bevat de meeste zaken waar je aan moet denken als glazenwasser of gevelreiniger.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download CV voorbeeld in Word