CV voorbeeld – projectmanager – download gratis

cv projectmanager
cv projectmanager


Een baan als projectmanager is enorm breed. Het is daarom ook niet eenvoudig om een goed cv te maken dat specifiek gericht is op deze functie. Met onderstaande tips kun je eenvoudig uit de voeten. Of download ons cv voorbeeld projectmanager: een stap in de goede richting.

Een curriculum vitae kan immers van doorslaggevend belang zijn voor een werkgever of recruiter om je uit te nodigen voor een gesprek. Zodra jij aangeeft wie jij bent en wat je hebt gedaan geef jij degene die op zoek is een uitgelezen mogelijkheid om te zien dat jij in aanmerking komt voor de functie.

CV voorbeelden gratis te downloaden in PDF

cv voorbeeld projectmanager
voorbeeld projectmanager
voorbeeld project manager
curriculum vitae projectmanager
projectmanager
projectmanager resume

Een projectmanager is breed inzetbaar en veelzijdig

Een projectmanager kan omschreven worden als iemand die de verantwoording draagt voor het succesvol realiseren en afronden van een project. Zo’n project kan echter plaatsvinden in haast elk werkveld, waardoor de functie als projectmanager veelzijdig en gespecialiseerd te noemen is.

De taken van een projectmanager variëren per fase waarin een project zich bevindt. Zo kun je je in deze functie bezighouden met contacten leggen, het realisatieproces verkennen, een projectteam opzetten, planning en afronden. Een enorm veelzijdige functie dus!

Vermeld de juiste contactgegevens

Wellicht overbodig om te noemen, maar het vermelden van de juiste contactgegevens op je cv is zeer belangrijk. Ondanks dat dit vrij logisch lijkt, maken veel mensen nog de fout om op hun cv onvolledige of verouderde contactgegevens te noteren. Omdat het natuurlijk fijn is voor recruiters en werkgevers dat ze eenvoudig contact met je op kunnen nemen, is het van belang deze gegevens goed te controleren.

Plaats contactgegevens bij voorkeur bovenaan je cv (en dan bij voorkeur links). Dit is de plek die het meest in het oog springt en dus het meeste opvalt. Ook het toevoegen van een recente pasfoto kan een positieve bijdrage leveren aan de kans dat er contact met je opgenomen wordt.

Ervaring

Projectmanagement is een specialisatie op zich. Heb je relevante ervaring die aansluit bij deze opdracht of functie? Noem deze dan op je cv. Omdat ervaring in deze rol vaak zeer belangrijk is, is het van belang om dit goed te vermelden, zodat recruiters niet om je heen kunnen.

cv projectmanager

Noem echter wel alleen ervaring die nuttig is voor deze functie. Een bijbaantje op je 16e is waarschijnlijk niet relevant te noemen.

Hoe ben je opgeleid?

Bij rollen als projectmanager wordt vaak gevraagd om een academisch denkniveau. Dit houdt dan ook in dat opleidingen meegenomen worden om te bepalen wie uitgenodigd gaan worden. De opleiding tot projectmanager is nog een wijdverbreid aangeboden studie, maar er zijn voldoende andere relevante opleidingen die bij deze functie aansluiten.

Cursussen of opleidingen binnen het vakgebied waarbinnen de functie valt zijn altijd goed om te vermelden. Hierdoor laat je zien dat je verstand hebt van zaken en dat de werkgever er goed aan doet je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Competenties

Naast opleiding en ervaring is het ook belangrijk dat werkgevers op je cv terugzien wie jij bent. Noem bij competenties daarom ook belangrijke karaktertrekken en eigenschappen. Als projectmanager is het bijvoorbeeld belangrijk dat je goed met mensen en deadlines om kunt gaan en stressbestendig bent.

Voorbeeld van een curriculum vitae

Wil je een perfect cv maken maar heb je geen behoefte wat aan te rommelen op je computer? Download dan hieronder ons gratis cv voorbeeld projectmanager.

Met bovenstaande tips gaat het je zeker lukken een goed cv te maken. Zorg ervoor dat alle informatie klopt en relevante informatie aansluit op de vacature. Dan zien we je snel terug als projectmanager!

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word