CV voorbeeld – Verpleegkundige – Download gratis

cv verpleegkundige

CV voorbeeld – Verpleegkundige – Download gratis

cv voorbeeld verpleegkundige

Help jij graag anderen? Vooral zieke mensen die even wat extra hulp nodig hebben? En ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Het maakt niet uit of je al ervaring hebt als verpleegkundige of net afgestudeerd bent. Een goed cv helpt je bij het vinden van jouw ideale baan. Lees hieronder meer over het maken van een CV verpleegkundige. Ook hebben we een voorbeeld CV verpleegkundige ontwikkeld, download deze onderaan de pagina, geheel gratis.

Gratis CV voorbeelden (PDF)

cv voorbeeld verpleegkundige
verpleegkundige
zuster cv voorbeeld
cv verpleegkundige
cv voorbeeld PDF
verpleegkundige PDF

De layout van je cv verpleegkundige

Het is erg belangrijk om structuur aan te brengen in je cv. Een goede structuur maakt je cv gemakkelijk leesbaar voor een recruiter, zodat deze snel kan vinden waar hij/zij naar op zoek is. Een voorbeeld layout:

Persoonlijk statement

Vertel je toekomstige werkgever even kort wat over jezelf. Wat je aanspreekt in de vacature en wat je in deze functie hoopt te vinden. Pas deze informatie aan op de vacaturetekst. Waar is het bedrijf naar op zoek? Door je cv verpleegkundige hierop aan te passen kom je goed voorbereid uit de hoek. Ook sluit jouw cv hierdoor beter aan bij het gevraagde functieprofiel.

Vaardigheden

Maak een lijstje met bulletpoints waarin je vier of vijf belangrijke vaardigheden of kwaliteiten van jezelf opnoemt. Heb je bijvoorbeeld goede sociale vaardigheden? Ben je precies of vind je hygiëne belangrijk? Zorg er ook hier weer voor dat je eigenschappen noemt die relevant zijn voor deze functie als verpleegkundige. Weet je zo 1-2-3 niet goed welke eigenschappen je hier kunt noemen? Zoek dan eens op internet naar eigenschappen en vaardigheden van een verpleegkundige en laat je hierdoor inspireren!

Werkervaring

Begin altijd met je meest recente werkervaring. Noem de functieomschrijving, de organisatie en de periode waarin je hier hebt gewerkt. Vertel daarna kort, in een korte opsomming, welke taken en verantwoordelijkheden je had. Soms kan het nuttig zijn om ook een werkplek te noemen die op het eerste oog niet zo veel met verpleging te maken heeft, maar waarin je bijvoorbeeld belangrijke ervaringen hebt opgedaan die van pas komen in deze specifieke functie. In het CV voorbeeld verpleegkundige, vind je alvast een aantal voorbeelden.

werkervaring op je cv verpleegkundige

Opleidingen

Begin met de meest recente opleiding. Vertel kort wat over de opleiding, de opleidingsinstituut en welke richting jij gekozen hebt. Ben je zeer uitmuntend geweest tijdens je opleiding? Laat dan weten waar jij in uitblonk.

Ben je net afgestudeerd, dan is het slim om eerst je gevolgde opleidingen te benoemen. Deze zijn meestal relevanter dan je werkervaring. Wel kan een stage als werkervaring worden gezien, zeker als verpleegkundige is stage zeer belangrijk.

Relevante trainingen

Noem alle professionele trainingen die je hebt gevolgd om beter te worden als verpleegkundige. Denk ook aan een aanvullende cursus met bepaalde EPD software die in de zorg veel wordt gebruikt. Of aanvullende scholing voor het omgaan met ouderen, kinderen of een bepaald ziektebeeld.

Aanvullende informatie

Voeg ook kort wat toe over je belangrijkste hobby’s en interesses. Je mag hier best verrassend uit de hoek komen. Hoe meer de recruiter te weten komt over jou als persoon, des te beter is hij in staat om jou uit de stapel brieven te selecteren. Het is gebruikelijk om hieraan toe te voegen welke talen je spreekt, of je een rijbewijs hebt en of je verstand hebt van bepaalde computerprogramma’s die worden gebruikt in de zorg.

Maak een basis cv verpleegkundige

Een cv is een afspiegeling van jouw vaardigheden en werkervaring. Zorg dat je een basis cv maakt. Dit is een cv waar je al je vaardigheden en werkervaring in opneemt. Deze kun je dan telkens wanneer je solliciteert aanpassen op de vacature. Wat moet er sowieso in je basis cv verpleegkundige staan?

  • Een lijst van plekken waar je tot nu toe als verpleegkundige hebt gewerkt
  • Een lijst met opleidingen en trainingen die je hebt gevolgd
  • Alle kernkwaliteiten die van pas komen als verpleegkundige
  • Jouw belangrijkste opvattingen over verpleging en ziekenverzorging

CV voorbeeld verpleegkundige

De makkelijkste manier om jouw in één keer perfect te hebben is middels het gratis te downloaden, voorbeeld CV verpleegkundige. Hiermee kun je aan de hand van een voorbeeld dat door ons ontwikkeld is, de velden aanpassen die voor jou van toepassing zijn. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de layout, design, tekst opmaak of andere zaken. Jij kunt je volledig focussen op de inhoud. Het voorbeeld cv verpleegkundige kun je hieronder gratis downloaden.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word

Ben je nog op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige?

Op Ziekenhuis.nl vind je alle ziekenhuizen uit de omgeving waar je kunt solliciteren.
Bij zie je welke verzorgingshuizen en verpleeghuizen er bij jou in de buurt zijn.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.