Thuiszorghulp CV voorbeeld – Download Gratis

Thuiszorghulp cv voorbeeld

Heb je een CV nodig voor een baan als thuiszorghulp? Solliciteren naar een functie in de sector zorg en welzijn, daar dient de nodige aandacht aan geschonken te worden. Immers, je draagt zorg voor mensen die hulpbehoevend zijn. Je kunt dan denken aan mensen op leeftijd en mensen die ziek of lichamelijk gehandicapt zijn. De taken die je dient uit te voeren zijn zeer divers. Zo kan je je bezighouden met normale huishoudelijke taken zoals zorgen voor de was, het eten klaar maken, bedden opmaken en het huis schoonmaken.

cv Thuiszorghulp

Als thuiszorghulp krijg je vaak een aantal huizen onder je hoede waar jij de verantwoording voor draagt. De reden hiervoor is, dat je een band kunt opbouwen en dat helpt bij het op een goede wijze kunnen vervullen van de functie. Kortom, een verantwoordelijk baan en dat eist dat je een goede sollicitatiebrief met cv dient op te stellen. Hoe je een cv voor een baan thuiszorghulp dient op te stellen, dat gaan we nu bekijken.

De persoon achter een cv

Op je cv moet een reeks aan informatie voorkomen die betrekking heeft op jou. Je cv begin je dan ook met het vermelden van je persoonlijke gegevens. De recruiter dient namelijk te weten wie de persoon is die op de vacature reageert en door het vermelden van deze gegevens voldoe je aan deze eis. Je dient minimaal de volgende gegevens te vermelden:

 • Volledige voor- en achternaam
 • Datum wanneer je geboren bent
 • Straatnaam, huisnummer en plaats
 • Telefoonnummer
 • Huwelijkse staat
 • Je e-mailadres

Met deze gegevens schep je een goed beeld en dat maakt de recruiter alvast tevreden.

Aantrekkingskracht voor de functie

Een thuiszorghulp dient voor een werkgever aan bepaalde eisen te voldoen. Solliciteer je naar de functie, dan wil de recruiter graag zien waarom je zo graag op deze wijze aan de slag wilt gaan. De werkgever wil in het kort zien wat je allemaal te bieden hebt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze baan. Geef dat alles aan in maximaal vijf zinnen. Aan een langdradig verhaal heeft de recruiter niets en dat werkt juist averechts bij de selectie. De volgende punten kunnen wat houvast bieden:

 • In staat zijn verantwoordelijkheid te dragen
 • Goed kunnen communiceren
 • Omgaan met mensen ongeacht de lichamelijke gesteldheid
 • Stressbestendig

Het gaat er hier dus om wat jij als persoon aan kwaliteiten bezit en dat je dat onderbouwt middels opgedane ervaring.

Waarom moeten ze jou kiezen

Als thuiszorghulp dien je eigenlijk een duizendpoot te zijn. Je moet niet alleen goed kunnen omgaan met mensen ongeacht hun gesteldheid, ook op ander vlak moet je over de nodige ervaring beschikken. Een werkgever wil dan ook graag zien waarin je nog meer uitblinkt. Noem daarom punten op die jou sterk maken voor deze functie. Zo kun je aangeven dat je weet hoe je met medicijnen dient om te gaan. Dat je ook op medisch gebied de nodige ondersteuning kunt bieden en dat je ook een betrouwbaar persoon bent. Overige aangrijppunten:

 • Werkt gestructureerd
 • In bezit van certificaten
 • Naast patiënt ook goede omgang met familieleden
 • Geen moeite met het vastleggen van werkzaamheden

Werkervaring thuiszorghulp

Zonder ervaring kan je niet zelfstandig als thuiszorghulp aan de slag. Bij je sollicitatie dien je dan ook op je cv te vermelden wat je allemaal hebt gedaan zodat je een geschikte kandidaat voor deze functie bent. Zo kun je aangeven dat je met gehandicapten hebt gewerkt. Dat je medische voorschriften in opdracht van de huisarts hebt toegepast. Ook kun je aangeven op wat voor manier je verantwoording hebt afgelegd en op welke wijze je patiënten hebt geholpen om toch actief te zijn.

Solliciteren naar een functie als thuiszorghulp vereist niet alleen een mooie sollicitatiebrief, ook je cv dient van de nodige ingrediënten te zijn voorzien. Ben je even de draad kwijt en je weet niet hoe je je cv moet invullen? Download dan onze gratis CV voorbeeld thuiszorghulp.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word