CV voorbeeld Vestigingsmanager / Bedrijfsleider

vestigingsmanager cv voorbeeld
cv voorbeeld vestigingsmanager

Een nieuwe uitdaging gevonden als vestigingsmanager? Voor je sollicitatie heb je een aantal belangrijke zaken nodig, denk daarbij aan je sollicitatiebrief, Curriculum Vitae en nette kleding. Hier gaan we het hebben over jouw CV vestigingsmanager en bedrijfsleider. Daarnaast vind je een CV voorbeeld vestigingsmanager / bedrijfsleider die je onderaan de pagina gratis kunt downloaden, deze is toegespitst op jouw nieuwe baan.

CV voorbeelden in PDF

bedrijfsleider cv voorbeeld
cv bedrijfsleider

ZELF EEN PDF CV?

vestigingsmanager cv voorbeeld
vestigingsmanager cv grijs
cv voorbeeld
cv

CV voorbeeld Word


Als vestigingsmanager of bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. De baan kan zeer uiteenlopend zijn, waardoor het dus zeer belangrijk is om precies te omschrijven waar jij goed in bent. Laat zien dat je een all rounder bent en goed bent in veel zaken. Van financiele tot commerciële zaken zou je iets af moeten weten. Het is belangrijk om deze kwaliteiten te benoemen in je CV.

Personalia van een vestigingsmanager

Je personalia of persoonlijke gegevens op een CV bestaan vaak uit de meeste simpele zaken.
Bij een bedrijfsleider of vestigingsmanager zouden nog zaken als leeftijd of sekse een rol kunnen spelen.
Wettelijk zou dit officieel niet mogen, maar in de praktijk zie je dat op dergelijke functies vaak mannen komen.
Of in een vrouwelijke sector juist een vrouw van middelbare leeftijd (met ervaring).

 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • Huwelijkse staat
 • E-mailadres

Met deze basis informatie kan een recruiter of manager je bereiken.

cv voorbeeld vestigingsmanager

Wat maakt je geschikt voor de baan

Uit je cv moet de geschiktheid voor de functie blijken. Vaardigheden zijn dus belangrijk en dat wil de recruiter namelijk graag zien. Als vestigingsmanager zal je je niet bezighouden met maar één bepaald onderdeel. Je dient van een reeks markten thuis te zijn. Zo zal er kennis aanwezig moeten zijn op het gebied van personeel. Denk maar aan het zelf werven, voortgangsgesprekken voeren, omgaan met ziektegevallen en salarissen bepalen. Op je curriculum vitae moet je dan ook een specifiek deel weiden aan wat je zo sterk maakt voor de functie. Hou het beknopt. Maximaal vier tot vijf zinnen is voldoende. Het volgende kan wat houvast bieden:

 • Goede ervaring met hetgeen er gevraagd wordt
 • Mensen motiveren
 • Praktische denker
 • Neemt niet genoegen met de huidige situatie maar gaat voor meer

Werkervaring

Als vestigingsmanager of bedrijfsleider is je werkervaring het belangrijkste. Zo zul je als starter nooit een dergelijke baan krijgen zonder ervaring. Je moet dus laten zien dat je al een kleine management of aansturende rol hebt gehad bij een vorige baan. Zo geeft het aan hoe sterk je management skills zijn, dit is doorslaggevend voor je sollicitatie. Een opleiding is minder relevant, aangezien dit minder goed aangeeft welke skills je bezit om een bedrijf te runnen. Heb je ervaring als manager bij een groot warenhuis, zoals de Bijenkorf. Dan weet je hoe je mensen moet aansturen, hoe processen werken en hoe je zaken kunt verbeteren. Dit zijn zeer belangrijke vaardigheden, die je kunt meenemen om zowel een bedrijf te verbeteren als op niveau te houden.

Het CV voorbeeld vestigingsmanager

Wanneer je alles met aandacht hebt doorgenomen, maar nog niet geheel weet waar te beginnen. Dan is het verstandig om ons CV voorbeeld vestigingsmanager te downloaden. Deze kun je aanpassen in Word. Wanneer je liever online je CV vestigingsmanager maakt, dan kun je zelf een template naar keuze zoeken en direct gebruiken om te solliciteren.

Wat er verwacht wordt van een vestigingsmanager of bedrijfsleider

Als bedrijfsleider of vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor de hele vestiging of het bedrijf.
Je zult dus van veel zaken wat kennis moeten hebben.
In je CV vestigingsmanager moet je dus opnemen dat je wat ervaring hebt met financiën. Overzicht kunt bewaren in een bedrijf, de visie en missie kent en deze kunt overdragen aan het personeel.

Je bent bekend met de cijfers van het bedrijf en kunt met de accountant hierover praten.
Dagelijks bekijk je of de taken goed worden uitgevoerd en stuurt aan wanneer nodig. Ook ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van het bedrijf.
Hieronder vind je nog een aantal belangrijke taken en eigenschappen van een bedrijfsleider of vestigingsmanager.

 • Plannen
 • Kennis van financiën
 • Uitdragen van de visie en missie
 • Bewaken van de kwaliteit
 • Leiding durven pakken
GRATIS CV MAKEN