Voorbeeld CV Accountmanager, gratis downloaden.

voorbeeld cv accountmanager

Heb jij een voorbeeld CV accountmanager nodig? Dan kun je hier niet alleen je cv voorbeeld accountmanager gratis downloaden. Ook vind je tips, uitleg en informatie over hoe jij het beste kunt solliciteren. Je hebt dus meer kans om die droombaan te vinden.

cv voorbeeld accountmanager

Wat voor een accountmanager ben je

Accountmanagement kent vele vormen, zo kun je accountmanager zijn geweest van een aantal klanten. Maar is het ook mogelijk dat je de meer sales kant van het accountmanagement hebt gevolgd. Of je bent altijd een combinatie geweest, je helpt klanten bij bijvoorbeeld implementatie van software, maar wanneer noodzakelijk verkoopt ook nog extra’s. Het is belangrijk dat je aangeeft welk type jij bent. Vaak is een bedrijf op zoek naar een specifieke rol. Het kan dus ook een pré zijn dat je combinatie bent geweest, dan kan je ingezet worden voor meerdere doeleinden.

CV accountmanager

De belangrijkste zaken van je CV hebben we opgesomd. Zodat je in ieder geval deze zaken niet vergeet. Bij de opbouw is het vooral het belangrijkste dat je mogelijke werkgever in één opslag kan zien wie je bent, wat je gedaan hebt en hoe actief en gedreven je bent.

  • Persoonlijke gegevens
  • Werkervaring
  • Opleidingen
  • Cursussen / vaardigheden / taalkennis
  • Hobbies, passies, lidmaatschappen

Hoe val je op

Heb jij als accountmanager sales ervaring? Dan weet je waarschijnlijk al enigszins hoe je iemand moet overtuigen. Dit kun je natuurlijk goed gebruiken tijdens je sollicitatie, maar ook op je CV kun je dit gebruiken. Omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat je werkzaamheden waren bij je voorgaande baan. Of tijdens je stage, bijbanen en/of verenigingen. Maak je meest relevante ervaring als eerst zichtbaar op je CV.

Laat daarbij ook zien welke vaardigheden je op hebt gedaan tijdens je voorgaande werk.
Als accountmanager moet je dan denken aan de volgende termen die je in je CV kunt verwerken.

  • Overtuigen
  • Motiveren
  • Positieve houding
  • Inlevingsvermogen

Toekomst visie, sollicitatiebrief accountmanager

Een visie op de toekomst, voor zowel je persoonlijke ambities. Als de ambities en uitdagingen die je ziet voor het bedrijf, zijn goed om te benoemen. Solliciteer je bijvoorbeeld intern, dan ken je precies de bedrijfscultuur. Je weet hoe de hazen lopen en kunt daarbij ook jouw visie op het bedrijf waar je werkt projecteren en uitspreken. Als accountmanager is dat belangrijk, zeker als je verantwoordelijk bent voor de belangrijke klanten. Jij bent toch het visitekaartje van het bedrijf en moet kunnen improviseren en overtuigen. Omschrijf dit in je sollicitatiebrief accountmanager.

Voorbeeld CV accountmanager

Wil je na bovenstaande informatie liever nog wat houvast? Dan is het voorbeeld cv accountmanager wat wij ter beschikking stellen een goede oplossing. Download het voorbeeld hieronder en pas de gegevens aan, naar jouw persoonlijke wens. Het aanpassen en instellen van design en lettertype is niet meer nodig, dit hebben we voor jou goed gezet. Wil je meer opties en een nog beter CV. Dan kun je ook door op de button te klikken een CV maken met de CV generator.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download CV voorbeeld in Word

Ben je op zoek naar een algemeen CV voorbeeld, dan kun je deze ook gratis downloaden.