Cv voorbeeld loodgieter, gratis downloaden. Inclusief tips en uitleg.

cv loodgieter

Solliciteren voor een baan als loodgieter, dan heb je een goed cv loodgieter nodig. Het is belangrijk dat je kunt aantonen via je cv dat je bekwaam bent om veel moeilijke taken uit te voeren. Dit doe je hoofdzakelijk door aan te geven waar je gewerkt hebt in het verleden. Of als je geen werkervaring hebt, door te vermeldde welke opleiding je hebt genoten en wat je er geleerd hebt. Het is dan meestal ook gebruikelijk om de werkervaring als eerste te benoemen. Het is namelijk ook nog best mogelijk dat je geen opleiding hebt, maar wel ontzettend veel werkervaring. Kwaliteit van je werk en ervaring als loodgieter is dan het belangrijkste. Laat dus vooral zien hoe goed je bent. Middels ons voorbeeld cv loodgieter, weet je in ieder geval zeker dat je goed voor de dag komt.

voorbeeld cv loodgieter

Loodgieter jouw werkzaamheden en ervaring

Je kunt als loodgieter nog zoveel opleidingen hebben gevolgd. Wat telt is je werk. Welke zaken heb jij in je verleden aangelegd? Heb je misschien een ingewikkelde klus geklaard, zoals het leiding werk van een complex project. Verwerk dit in je cv loodgieter. Heb je misschien foto’s hiervan? Stuur deze mee tijdens je sollicitatie.

Zelf je cv maken?

Persoonlijke informatie

De persoonlijke informatie op je cv is belangrijk, echter gemakkelijk in te vullen. Zaken die je vooral niet moet vergeten hebben we opgesomd hieronder, dit moet minimaal benoemd worden. Het belangrijkste hiermee is dat je mogelijke werkgever in één oogopslag kan zien met wie hij te maken heeft. Soms is het ook handig om je LinkedIn profiel te benoemen, voor extra informatie.

  • Voornaam of voornamen
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Nationaliteit of nationaliteiten
  • Geboortedatum

Wat kan jij beter dan je concurrent

Tijdens het solliciteren op een baan als loodgieter, zul je met concurrentie te maken krijgen. Mensen die ook graag dezelfde baan willen, als waar jij voor solliciteert. Het gaat er nu vooral om dat je dus laat ziet wat jij beter kan. Noem vooral de meest ingewikkelde projecten die je gedaan hebt. Bijvoorbeeld een vloerverwarming aanleggen, een warmtepomp installeren of een lekkage oplossen waarbij niet betekent is waar deze zich bevindt. Omschrijf heel kort en bondig hoe je dit soort zaken oplost.

Up-to-date

Belangrijk is dus ook of dat jij up-to-date bent als loodgieter. Laat in je cv loodgieter zien of dat je certificaten hebt behaald die aantonen of dat jij op de hoogte bent. Benoem de apparatuur waarmee je kunt werken dit kun je het beste in je sollicitatiebrief verwerken. Of in een apart stuk van je cv bijzonderheden of extra informatie.

Voorbeeld cv loodgieter

Een voorbeeld cv loodgieter is een door ons ontwikkelde cv, hier is alles ingevuld. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw gegevens invullen inplaats van de reeds ingevulde tekst. Het makkelijke van het door ons gemaakte cv voorbeeld loodgieter heb je een perfect cv. Je hoeft je geen zorgen te maken over designs, tekstopmaak of format. Één keer downloaden en direct solliciteren.

Zelf je cv maken?


cv loodgieter pdf
voorbeeld pdf
cv voorbeeld loodgieter
voorbeeld cv loodgieter pdf

GRATIS CV MAKEN   OF   Download CV voorbeeld in Word

Ben je op zoek naar een algemeen CV voorbeeld, dan kun je deze ook gratis downloaden.