Algemeen Directeur CV voorbeeld – Gratis downloaden

cv voorbeeld algemeen directeur

Aan de bak gaan als algemeen directeur vergt een sollicitatiebrief met cv waar de nodige aandacht aan is besteed. Immers, wil je grote kans van slagen hebben om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek, dan is hetgeen hiervoor aangegeven van groot belang. Je dient je brief zodanig op te stellen waardoor de recruiter je eruit pikt zonder te twijfelen. Hoe doe je dat? Zorg ervoor dat je motivatie goed naar voren komt. Schrijf daarom niet over algemene dingen, maar wees gericht.
cv directeur

Het gaat hier om een functie als algemeen directeur, dus heb het specifiek over aspecten die op deze functie betrekking hebben. Lees goed wat er in de functieomschrijving staat en baseer je verhaal daarop. Door het over die zaken te hebben kom je in principe op één lijn met de recruiter te staan. Uiteindelijk wil hij of zij een kandidaat zien die zich herkent in deze functie. Zorg er ook voor dat zinnen lekker lopen en dat je het geheel krachtig houdt. Heb je eenmaal je brief af, het wordt dan tijd dat je het geheel aanvult met een goed opgebouwde cv. Met je curriculum vitae demonstreer je eigenlijk wat je vaardigheden zijn en hoe je daar in het bezit van bent gekomen. Hoe maak je een goed begin met een cv? Lees het verder.

Persoonlijke gegevens

Een onderdeel die absoluut niet mag ontbreken op een cv is het vermelden van de persoonlijke gegevens. Je moet het zo zien, de recruiter wil graag weten met wie hij of zij te maken heeft. Door het vermelden van deze gegevens creëer je alvast een solide bodem. Wat moet je hier zoal vermelden? Simpel, de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Burgerlijke staat

De juiste kandidaat

Om de baan binnen te halen, dien je jezelf als het ware te verkopen. Dat doe je middels je vaardigheden. Directeur zijn is een veel omvattende taak. Je dient van heel wat markten thuis te zijn wil je het schip perfect onder controle houden. Zo zal je goed met cijfers moeten zijn. Maar niet alleen dat, je dient ook in staat te zijn vroegtijdig signalen op te pikken en op basis daarvan in staat zijn de juiste actie te ondernemen. Daarnaast zal je ook geen moeite moeten hebben om met mensen om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van personeelsgesprekken of het aannemen van mensen. Ook het voeren van vergaderingen zal deel uitmaken van je taakomschrijving. Kortom, heel wat taken. Hou dit stuk kort en bondig, vier tot vijf zinnen is meer dan voldoende. Nog enkele aangrijpingspunten:

  • Praktisch ingesteld
  • Ruime ervaring aanwezig
  • Vooruitstrevend
  • Gaat voor resultaat

Wat maakt je sterk als directeur

Belangrijk bij je baan als algemeen directeur is, dat je over flink wat kwaliteiten bezit. Immers de recruiter gaat ervan uit dat ze iemand binnenhalen die de problemen oplost en dat kan alleen als desbetreffende persoon over bepaalde vaardigheden bezit. Geef in je cv daarom ook aan wat je zo sterk maakt voor deze functie. Kijk goed naar de functieomschrijving en creëer je verhaal rondom de gevraagde punten. Heb het over je leidinggevende kwaliteiten en dat je bijvoorbeeld een echte teamplayer bent. En tevens, dat je op basis van waargenomen feiten juiste beslissingen kunt nemen. Beslissingen die uiteindelijk resultaat opleveren.

Werkervaring op je CV algemeen directeur

Het weergeven van ervaring is ook zeer belangrijk en daarnaast ook de genoten opleidingen. Vermeldt daarom waar je allemaal hebt gewerkt en wat je daar precies deed. Hoe gedetailleerder je hier bent, des te meer je in het oog springt. Hetzelfde geldt voor behaalden certificaten en diploma’s.

Solliciteren naar een baan als algemeen directeur? Schrijf dan een pakkende sollicitatiebrief met cv. Lukt het niet met het schrijven van je curriculum vitae? Download dan onze gratis CV voorbeeld Algemeen Directeur.

Voorbeeld CV algemeen directeur

Als algemeen directeur heb je een perfect cv nodig. Het voorbeeld CV voor de algemeen directeur die wij ter beschikking stellen is gemakkelijk in te vullen. Verander de teksten in het Word bestand, zodat deze op jouw profiel aansluit. Of maak je CV online met de CV generator.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word