Cv voorbeeld Bakker en uitleg

Heb jij een goed cv nodig, om te kunnen solliciteren op een baan als bakker? Dan kun je met ons praktisch voorbeeld cv bakker eenvoudig jouw gegevens invullen. En direct solliciteren.

Daarnaast vind je op deze pagina informatie die je nodig hebt om een perfect cv te maken. Tijdens je opleiding of werkende leven krijg je namelijk nooit goede informatie hoe je hiermee moet beginnen. Daarom nemen wij dit voor jou uit handen.

Cv voorbeelden gratis te downloaden in PDF

Een mooi voorbeeld gezien? Maak je keuze hieronder en download gratis jouw cv voorbeeld bakker in PDF. Of scroll naar beneden voor een voorbeeld in Word.

cv voorbeeld bakker
cv voorbeeld bakker 1

Zelf cv maken

template cv bakker
cv template bakker
cv bakker 2
cv bakker
cv bakker 5
cv bakker 4

Zelf cv maken

cv voorbeeld bakker 7
cv bakker 6
cv voorbeeld bakker 8
cv voorbeeld bakker 9
template cv bakker
template cv
bakkerij cv
cv voorbeeld bakker 10
cv voorbeeld patisserie
bakker cv voorbeeld

Zelf cv maken

Welke onderdelen moeten een goed Cv bevatten

Bij het maken van een goed cv dien je minimaal de volgende onderdelen te benoemen.

Persoonlijke informatie

De persoonlijke informatie die op je cv bakker moet komen te staan is niet heel veel anders dan die van een ander cv. Zo dient deze te bestaan uit, je naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres. Dat is het minimale. Wil je er voor zorgen dat je beter voor de dag komt, zorg dan voor een Linkedin profiel en of een website.

Werkervaring

Een bakker kan zich onderscheiden door zijn werkervaring. Kan jij omgaan met de nieuwste machines? Of ben jij juist bekend met de meest ambachtelijke technieken? Maak jezelf uniek, door deze te benoemen.
Veel mensen kunnen wel een appeltaart bakken, maar kun jij dit op een bijzonder snelle, goede of bijzondere manier. Jij moet door jouw ervaring een extra boost geven aan de bestaande onderneming.

Hieronder een voorbeeld.
‘Als banketbakker ben ik in aanraking gekomen met maken van bruidstaarten. Glazuur en chocolade tempereren zijn mijn specialiteiten. Ruim 15 jaar heb ik hier mijn passie, ziel en zaligheid in gelegd. Ik vind het ontzettend leuk om hier mee verder te gaan.’

Studie / Opleiding

Een opleiding of studie is een onderdeel dat meer gezien dient te worden als checkbox.
Voor jou als bakker hoeft dit geen vereiste te zijn, maar wel een pré.
Het laat zien dat je in een groepsverband kunt werken en onder gezag.

Maar heb jij veel werkervaring dan hoeft dit geen vereiste te zijn.

Voorbeeld cv Word

Download hieronder gratis je cv voorbeeld.

Download cv voorbeeld Bakker

Dus, houd deze tips in je achterhoofd bij het maken van je cv bakker. Dan lukt het je vast en zeker om snel een nieuwe baan te vinden!