Automonteur CV voorbeeld – Gratis Download

cv automonteur

Een professioneel CV automonteur nodig? Je vindt op deze pagina informatie, tips en een goed CV voorbeeld automonteur. Zodat je een flinke stap voor hebt op je mogelijke concurrent. Hieronder leer je ook hoe jij jezelf het beste kunt verkopen en wat er bij komt kijken wanneer je gaat solliciteren.

cv automonteur

Hoe begin je?

Het is altijd lastig om te beginnen. Een CV is niets anders dan een opsomming van al jouw gegevens, die gemakkelijk gescand kunnen worden. Als automonteur zijn een aantal zaken belangrijk, zo is het belangrijk om te vermelden of je een rijbewijs hebt. Hoeveel werkervaring je hebt bij andere garages en welke opleiding je hebt gevolgd.

GRATIS CV MAKEN

Personalia

Helemaal bovenaan begin je met je personalia. Deze bestaat uit alle gegevens die nodig zijn voor een recruiter, werkgever of manager om jou te benaderen. Daarnaast staan zaken zoals leeftijd, geslacht en rijbewijs.

Werkervaring

Om te kunnen bepalen wat een mogelijke werkgever aan je heeft, is de werkervaring doorslaggevend. Daarbij wordt gekeken naar je vorige werkgevers. Bij welke garage of werkplaats hebt je gewerkt. Wat zijn je specialiteiten, kun je alleen bijvoorbeeld een APK uitvoeren. Kun je een juiste diagnose stellen voor een foutmelding of probleem. Deze vragen dien jij te beantwoorden.

Ook is het belangrijk om te vermelden met welke merken je hebt gewerkt. Volkswagen kent bijvoorbeeld bepaalde problemen die vaak voorkomen. Wanneer je hier vaak mee gewerkt hebt, kun je deze direct herkennen en oplossen. Dit scheelt inwerktijd.

Opleiding

De opleiding tot autotechnicus is een niveau 2 MBO opleiding.
Echter kun je ook niveau 3 Eerste autotechnicus of de opleiding Serviceadviseur mobiliteitsbranche gedaan hebben. Dan heb je de opleiding niveau 2 afgerond en ga je je vervolgopleiding afronden. Als serviceadviseur, wordt je verantwoordelijk voor de service gerichte vragen. Als Technisch specialist kun je volledig zelfstandig een personenauto uitlezen. Storingen verhelpen en kun je zelf problemen opsporen. Je bezit een niveau 4 opleiding.
Wanneer je een van deze opleidingen of meerdere hebt afgerond, dan kun je dit volledig benoemen. Laat dan ook weten wanneer je de opleiding hebt afgerond en wanneer je gestart bent. Ook is het belangrijk dat je benoemd bij welke opleidingsinstelling je gestudeerd hebt.

Kernvaardigheden op je cv automonteur

Hierin ga je in op alle vaardigheden, kwaliteiten en kennis die jij hebt als automonteur. Let op: benoem alleen de skills die relevant zijn voor de baan waar je op solliciteert.

Extra tip: maak gebruik van kernwoorden

Gemiddeld besteed een recruiter 20-25 seconden aan het lezen van jouw brief. In plaats van hem gelijk helemaal te lezen word je cv automonteur dus gescand. Het is daarom belangrijk dat hij/zij in één oogopslag een beeld kan schetsen van jou en je vaardigheden als automonteur. Om een goed cv te maken zul je gebruik moeten maken van kernwoorden. Dik gedrukte woorden die de belangrijkste elementen uit je cv automonteur weergeven.

Een CV voorbeeld gebruiken

Weet je niet precies hoe je moet beginnen, dan is een CV voorbeeld een uitstekende manier om je CV te maken. Hieronder vindt je een professioneel voorbeeld voor automonteurs in Word, die je gratis kunt downloaden.

GRATIS CV MAKEN   OF   Download in Word