CV als schoonmaakster maken? Download gratis CV voorbeeld in PDF & Word

Een professioneel CV maken als schoonmaakster? Bekijk alle CV voorbeelden in PDF & Word of gebruik ons stappenplan om zelf een CV te schrijven.

cv schoonmaakster

Zelf een CV maken als schoonmaker of schoonmaakster? Op deze pagina vindt je alles wat je nodig hebt om zelf een CV te schrijven. Gratis te downloaden CV voorbeelden in zowel PDF als Word. Daarnaast hebben we een uitgebreid stappenplan gemaakt om zelf aan de slag te gaan.

voorbeeld cv schoonmaakster

Wil je graag een baan als schoonmaakster? Om te solliciteren op een baan als schoonmaakster kun je het beste een cv maken dat past bij de baan: opgeruimd, overzichtelijk en netjes. Een baan als schoonmaakster is niet prestigieus. Maar het klopt wat ze zeggen: iemand moet het doen. En als jij er je geld mee kunt verdienen, waarom niet? Huizen, hotels, kantoren schoonmaken is hard werken en vraagt om toewijding en doorzettingsvermogen. En je helpt anderen die er niet aan toe komen. Best een nobele baan dus. Lees dit artikel voor tips voor het maken van een cv schoonmaakster. Daarnaast vind je onderaan de pagina een door ons ontwikkelde voorbeeld CV schoonmaakster.

CV voorbeelden in PDF voor een schoonmaakster

schoonmaakster cv voorbeeld
schoonmaakster template cv

ZELF EEN PDF CV?

schoonmaker
online cv schoonmaakster
schoonmaker curriculum vitae
cv in PDF voor een schoonmaakster

De opbouw van je cv schoonmaakster

Je cv is een overzicht van elementen die een werkgever een beeld geven van jouw persoonlijkheid, je unieke vaardigheden en je arbeidsverleden. De opbouw die wij adviseren bestaat uit de volgende onderdelen: contactgegevens, korte opening/introductie, werkervaring, opleiding en belangrijkste vaardigheden. Indien nodig kun je hier nog referenties van een eerdere werkgever aan toevoegen.

Duidelijke contactgegevens

Start bovenaan je cv altijd met je contactgegevens. Deze bevatten: je naam, telefoonnummer, e-mail adres, woonplaats en eventueel een link naar je LinkedIn profiel. Door deze gegevens bovenaan je cv te plaatsen kan een recruiter of werkgever je gemakkelijk bereiken.

Korte inleiding

Nu begint het inhoudelijke deel. Om te beginnen vertel je in een paar regels het belangrijkste uit jouw cv. In deze korte inleiding ga in op de volgende vragen: Wie ben je? Hoeveel jaren werkervaring heb je? Wat heb je het bedrijf te bieden? Daarnaast laat je kort weten waar jij zelf naar op zoek bent. Dit hoeft allemaal niet heel prestigieus te zijn. Een korte motivatie is voor deze baan vaak genoeg.

Zorg voor details waarmee jouw cv schoonmaakster opvalt

Voor een baan als schoonmaakster heb je geen opleiding nodig. Er reageren vaak veel verschillende mensen op een vacature. Hoe zorg je dat jouw sollicitatiebrief opvalt? Bijvoorbeeld door je vaardigheden tot in de kleinste details te beschrijven. Je weet maar nooit wie er iemand nodig heeft die weet hoe je zilver poetst of bekend is met een bepaald soort houten vloeren. Hoe meer details en specialiteiten je kunt noemen, des te interessanter je bent voor iemand die een schoonmaakster zoekt.

Geen ervaring?

Dit gedeelte bestaat uit een opsomming van de plekken waar je eerder hebt gewerkt of stage hebt gelopen. Vertel per werkplek puntsgewijs wanneer je er hebt gewerkt en wat je taken en verantwoordelijkheden waren. Heb je geen ervaring als schoonmaakster, maar wil je wel solliciteren? Vaak is dit geen probleem wanneer je als schoonmaakster aan de slag wilt. Beschrijf dan de dingen die je in je eigen huis doet. Of andere relevante eigenschappen die ertoe doen in deze baan. Zorg er altijd voor dat je positief bent. Gebruik woorden als: ‘trots’, ‘toegewijd’ en ‘zorgvuldig’ in je cv schoonmaakster en benadruk hoe graag je deze baan wilt.

Voorkom deze fouten

Je kunt niet heel veel fout doen als je een cv schoonmaakster maakt. Het belangrijkste is om geen fouten te maken.

  • Let goed op je spelling.
  • Zorg ervoor dat je informatie keurig geordend is, dat je kort en bondig bent en dat je geen overbodige informatie geeft.
  • Voorkom dat je betweterig overkomt. Iemand die een schoonmaakster zoekt is niet per se lui of onhygiënisch van aard. Vaak weet deze persoon best hoe je moet schoonmaken, maar heeft hij/zij er geen tijd voor.
  • Beloof geen dingen die je niet kunt nakomen. Eerder gaven we de tip om zo specifiek mogelijk te zijn over je kwaliteiten als schoonmaakster. Deze informatie moet wel kloppen.

Voorbeeld CV schoonmaakster

Ons voorbeeld CV schoonmaakster gebruiken om een perfect CV te maken? PerfectCV.nl heeft een CV voorbeeld ontwikkeld waarmee je binnen nog geen 5 minuten je CV kunt maken. Download het voorbeeld gratis hieronder, verwijder de dummy tekst en vul je eigen gegevens hiervoor in de plaats in. Vergeet niet om de opleiding te verwisselen met je werkervaring. Wanneer je denkt dat je werkervaring meer relevant is dan je opleiding. Ook hebben we een algemeen voorbeeld CV ontwikkeld, deze kun je ook gratis downloaden.

Download gratis CV voorbeeld schoonmaakster