Voorbeeld CV Fysiotherapeut, gratis downloaden. Tips & tricks.

cv voorbeeld fysiotherapeut

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor zowel de verzachting als het verhelpen van klachten van je patiënten. De markt voor fysiotherapie is zeer competitief, het is moeilijk om als fysiotherapeut aan de slag te gaan.

Met een CV voorbeeld fysiotherapeut kun je gemakkelijk een perfect CV maken. Wij hebben een voorbeeld CV fysiotherapeut gemaakt en die je kunt downloaden, ook vind je hieronder tips en ideeën voor tijdens je sollicitatie.

voorbeeld cv fysiotherapeut

De belangrijkste onderdelen

Bij het maken van een je CV heb je een goede opbouw nodig.
De onderdelen die je in ieder geval moet hebben, zijn.

  • Personalia
  • Werkervaring
  • Opleidingen
  • Andere vaardigheden

Hoe val je op met je CV fysiotherapeut?

Om op te vallen in een verzadigde markt is lastig, je moet alle zaken aanstippen die gevraagd worden. Zoals je opleiding fysiotherapie en waar je in gespecialiseerd bent. Zeker wanneer je een starter bent moet je meer laten zien dan een standaard CV. Het is zeer belangrijk dat je aangeeft welke zaken je naast je studie gedaan hebt. Zoals bijbaan in een sportschool of stage gelopen bij een andere fysiotherapeut.

Werkervaring

Heb jij reeds werkervaring, dan is het verstandig om dit als eerste te vermelden. Zo weet de recruiter of werkgever direct jij voorheen gewerkt hebt en of die cultuur ook aansluit. Bij fysiotherapie is vaak werkervaring belangrijker dan slechts je opleiding. Daarom is het vaak ook verstandig om te benoemen wat je precies gedaan hebt.

Vooral de speciale gevallen benoemen, die jij op een professionele manier hebt verholpen zijn van zeer grote waarde. Ben jij fysiotherapeut geweest van grote sporters of in een sportschool. Heb jij je eigen praktijk gehad aan huis of ergens anders. Al deze zaken spelen mee en kunnen van doorslaggevende rol zijn.

Extra’s

Ook is het belangrijk dat je aangeeft wat je precies gedaan hebt naast je werk. Zaken zoals bepaalde sport en/of activiteiten zijn nou eenmaal een pré in dit vakgebied. Let ook vooral op bij je CV fysiotherapeut dat je niet vergeet alle meest relevante activiteiten van boven naar onder te benoemen. Zodat het in een oogopslag duidelijk is waar jij je meeste tijd aan besteed.

Wat voor een fysiotherapeut ben je?

Er zijn verschillende soorten fysiotherapeuten, het is belangrijk om dit te benoemen in je cv wat voor een fysiotherapeut jij bent. Waar ben jij in gespecialiseerd of ben je een algemeen fysiotherapeut.
Ben je een arbeidsfysiotherapeut, dan ben je verantwoordelijk voor klachten van mensen die ontstaan zijn op de werkvloer. Bijvoorbeeld RSI of een muisarm, kan het gevolg zijn van het werk.
Daarnaast bestaat het specialisme bekkenfysiotherapie, je kunt mensen helpen met klachten aan hun. Bekken, onderrug, buik en de bekkenbodem.
Als sportfysiotherapeut ben je bezig met klachten die ontstaan zijn tijdens de sport, of ondersteuning en of advies voor professionele sporters.
Daarnaast zijn er nog de volgende specialismes, psychosomatische fysiotherapie, orofaciaal fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en geriatriefysiotherapie.

Laat weten in je CV welk specialisme jij hebt en benoem termen die daar mee te maken hebben.

Voorbeeld CV fysiotherapeut

Hieronder vind je ook nog een CV voorbeeld. Dit voorbeeld kun je gratis downloaden, zo hoef je niet meer je te richten op de opmaak van je CV. Alles is reeds ingevuld, jij hoeft alleen nog maar je voorbeeld cv fysiotherapeut te downloaden en in te vullen.

Download gratis CV voorbeeld fysiotherapeut