Hoe maak ik een CV als kapper?

Als kapper een CV maken? Bekijk deze pagina om zelf een CV te maken. Of download CV voorbeeld in PDF of in Word, om hem zelf aan te passen.

voorbeeld cv kapper

Als haarstylist of kapper houd je je bezig met het uiterlijk van je klanten. Je knipt, kleurt en verzorgt hun haar en geeft ze daarmee een nieuwe frisse look. Solliciteer je op een baan als kapper? Dan moet jij natuurlijk ook goed verzorgd voor de dag komen! Maak alvast een goede start in je cv kapper.

voorbeeld cv kapper

CV voorbeeld kapper

Als kapper kun je met behulp van een CV voorbeeld gemakkelijk een prachtig CV maken. Kies een mooi CV die hieronder gemaakt zijn en pas deze aan.


CV voorbeelden in PDF

kapper cv voorbeeld
cv voorbeeld

ZELF EEN PDF CV?

curriculum vitae
cv in PDF
kapper
online cv kapper

Voorbeeld in Word


Zelf cv als kapper maken

Begin met persoonlijke gegevens & portfolio

Bij een CV maken begin je altijd bij de persoonlijke gegevens, een opsomming waarmee een recruiter jou kan benaderen. Vergeet dus vooral je telefoonnummer en emailadres niet. Een online portfolio waar foto’s van je ‘signature kapsels’ te zien zijn kan een goede aanvulling zijn. Of staat je afstudeeropdracht online? Voeg deze link dan ook toe aan je contactgegevens.

Evelien Jansen
Patrickstraat 88
1234 AB ULVENHOUT
Nederland

evelien@email.nl
06-12345278
10-02-1948
nl.linkedin.com/evelienj

Inleiding in het kort

Focus in deze korte inleiding op jouw specifieke kennis en vaardigheden als stylist / kapper. En hoe je jezelf in de toekomst wilt ontwikkelen. Houdt het vooral kort. Zie hieronder het voorbeeld.

Als kapper heb ik ervaring het knippen van vrouwen. Daar wil ik mij in de toekomst verder ook op specialiseren. Met name op het gebied van kapsels van bruiden lijkt mij het meest interessant en heb ik de meeste vakkennis.

Werkervaring van een kapper

Als kapper is jouw werkervaring een zeer belangrijke afschildering van jouw ervaring en kennis. Bij welke kapsalons heb je gewerkt? Kun je samenwerken met stylisten of heb je dit werk ook ernaast nog gedaan? Dit zijn vragen die een potentiële eigenaar van een salon zichzelf stelt.

maart 2010 – januari 2015
Brainwash Breda
Kapper
Rotterdam;

Opleidingen en aanvullende cursussen

Heb jij een opleiding genoten voordat je kapper of haarstylist werd? En zo ja welke opleiding(en) heb je gevolgd. Zijn er cursussen die gevolgd hebt om je kennis op een nog hoger niveau te krijgen? Dit zijn vragen die iemand die jouw CV kapper leest wil weten. Ben je bekend met een bepaalde verftechniek? Of heb je een training gehad met een hip product? Verdiep je even in de merken die de zaak gebruikt en wat hun specialisatie is. Pas daarna je cv hierop aan.

maart 2004 – december 2009
ROC Breda
Kappersopleiding
Breda;

Focus op je kennis en specifieke vaardigheden

In de beauty en fashion scene wordt jouw persoonlijke succes voor het grootste gedeelte bepaald door jouw persoonlijke skills en de kennis die je meebrengt. Je wordt vaak aangenomen op je specifieke kwaliteiten op het gebied van styling. Deze skills zijn belangrijker dan je opleiding.

Belangrijke vaardigheden voor een haarstylist of kapper

  • Technische vaardigheden (knip- en verftechnieken)
  • Creativiteit
  • Op de hoogte zijn van de laatste trends
  • Kennis van gezondheids- en veiligheidsstandaarden
  • Nieuwsgierig naar nieuwe beauty technieken
  • Lang kunnen staan
  • Vlotte babbel
  • Inlevingsvermogen in wensen van de klant